Skrevet af: Poul Harkjær

Outwells Collaps serie.......Dur det?

Det startede med at jeg fik en Collaps kedel i fødselsdags gave.

Den holdt nu ikke ret længe, men det kan jeg nok ikke give kedlen skylden for. Allerede den første dag den var i brug, glemte jeg at slukke for gassen (den skrueknap vender altså forkert) det betød at kedlen kogte tør for vand og blev rødglødende. det kunne siliconen altså ikke holde til.

Men ja det fungerer upåklageligt, og så er det altså nemmere at have et stort sortiment med når det ikke fylder ret meget klappet sammen.

Vi har ingen gryder, de fylder umiddelbart for meget på vores komfur og derfor har de ikke fundet plads i køkkentasken endnu.

Men vi har en opvaskebalje med skærebræt og indbygget silicone skål. Og så har vi 3 af de runde skåle 2 stk størrelse S og 1 str. M. Det syntes vi er passende når man kun er to personer afsted på tur.

Det eneste vi ikke syntes der fungerer, er den lille silicone skål med si, der er med skærebrædtet. silicone materialet er for blødt og den falder ned gennem hulet. Smart ide`, men virker ikke rigtigt

 

 

stor kurv med hank, Outwell

Årets Collaps produkt! En dejlig stor kurv med hank, med mange anvendelses muligheder. Vi har valgt vores mest som opvaskebalje, eller det vil sige til at bære opvasken om i campingpladsens køkken for opvask. Den er dejlig stor rummelig, når du ikke lige gider vaske opefter aftensmaden. Der kan sagtens være plads til opvasken fra morgenmaden også :-)