Start dagen med en god kop kaffe eller te! Grower´s cup er en mulighed.

Grower´s cup, coffee brewer, kaffebryggeren

Hører du til dem , der altid har en hel kande kaffe stående klar, er den artikel måske ikke så interessant for dig. Men for os, som pludselig får lyst til en enkelt kop kaffe ud på eftermiddagen, eller når vi er afsted på tur. Så er Grower´s cup bare super.

 

Der findes et væld af kaffe produkter og kaffekapsel maskiner på markedet, og det kan være rigtig svært at finde rundt i. Men er der noget jeg ikke kan klare, så er det latte og cappuccino! Det har intet med en rigtig kop kaffe at gør. Heldigvis har vi forskellig smag.

Hjemme hos os, har vi den traditionelle kaffefilter maskine, samt en kapsel maskine. Men til kapsel maskinen skal vi til tyskland, for at få en rigtig kaffe, Jacobs kronnung, herhjemme kan man kun få noget pulver sjask fra Merrild.

 

Men så en dag, hvor vi stod og sludrede i Eventyrsport i Silkeborg, opdagede jeg at de havde sådan nogle engangs kaffeposer med indhold, og blev lidt nysgerrig. Så inden vi slap ud af butikken, havde vi 4 poser kaffe med os. Vi kørte tilbage til campingpladsen hvor vi boede og gik straks i gang med at afprøve kaffen.

Succes!

Grower´s cup, coffee brewer, kaffebryggeren

Og hvad er det så for noget det der Grower´s cup?

Et firma i Middelfart, har lavet kaffebryggeren- en luk nem papirpose, med en indvendig filterpose og kaffe. Posen er lukket og derfor har kaffen en lang holdbarhed. Når du får lyst til en kop kaffe, koger du ca. 300 ml vand. Herefter åbner du posen i toppen, brækker spidsen af hældetuden og former posen så den kan stå af sig selv. Så hælder du den varme vand i posen, lukker posen. Og lader kaffen trække i 2-6 minutter, alt efter smag og kaffe variant. Så er kaffen klar til at drikke.

Grower´s cup, coffee brewer, kaffebryggeren

Princippet er det samme som stempelkande kaffe, hvor bønnerne står og trækker, til de har den styrke du bedst kan lide.
Jeg har ikke tænkt mig at afskrive hele Grower´s cup hjemmesiden, men kan godt lide deres opfattelse af kaffe

Citat: God kaffe – du kan smage forskellen

Der er alt for mange mennesker, som har udviklet en tolerance for dårlig kaffe og som derfor ikke kan skelne mellem dårlig kaffe og god kaffe.
Det vil vi ændre på!

Det er derfor vi aldrig blander vores kaffer. Kaffen i vores Kaffebryggere er altid en ægte og autentisk kaffeoplevelse fra et navngivet kooperativ eller kaffefarm.

Alle vores kaffer bliver ristet i små portioner og på en måde, så de individuelle kaffers medfødte karakteristika bevares – det er vores måde at vise respekt for det kaffebondens arbejde. Når du nyder en Grower’s Cup-kaffe, håber vi, at du sender en venlig tanke til kaffebonden, som har arbejdet hårdt for at give dig en fantastisk kaffeoplevelse. De oplevelser kommer nemlig kun, når smagen og aromaen er noget særligt – og det er endnu en grund til, at vi udelukkende inkluderer exceptionel god kaffe i vores kaffebryggere.

Grower´s cup, coffee brewer, kaffebryggeren

Du kan læse meget mere om alle produkterne, ved at følge linket nederst i artiklen.

Grower´s cup er simpelthen svaret på en hurtig kop camping-kaffe. Når vi er afsted på teltcamping, har vi altid nogle kaffebryggere liggende i køkkentasken. Om morgenen laver vi den ”traditionelle” hele kande filterkaffe, og den rækker da til et par timer. Men så laver vi ikke rigtig mere filterkaffe den dag, medmindre vi får gæster til kaffe. Men så er det her kaffebryggeren fra Grower´s cup kommer ind i billedet. Det er bare nemt, kedlen over gasblusset, 2 minutter efter har du varmt vand, fyld vandet i kaffebryggeren og kort tid efter er kaffen klar.

Hører du til typen, der tager vandreskoen på og går ud i naturen, har du også her en hurtig og nem og let mulighed for en kop kaffe.

Ja selvfølgelig er det lidt dyrere, men så har du også muligheden for at prøve nogle forskellige kaffesorter og finde den du syntes er bedst til eftermiddagskaffen. Og måske er det en hel anden du helst vil have om aftenen. Det er også muligt at finde en økologisk kaffe, ligesom flere af produkterne er Fairtrade mærkede.

Nu er det jo sådan at Growers´s cup har fundet ud af at det kunne give god mening at lave en tebrygger, således at te drikkeren også kunne få glæde af en god kop te.

Vi har haft 12 forskellige kaffer og 8 forskellige te bryggere til test. Absolut en spændende opgave.

Grower´s cup, coffee brewer, kaffebryggeren

Mens forskellen på kaffe er et spørgsmål om nuancer og ristning, er te jo meget forskelligt alt efter om vi snakker sort te, grøn te eller urte te. Selvfølgelig er smag og behag forskellig,

Vores plan var at give en bedømmelse af nogle af produkterne, men det er bare umuligt. Der er ikke e´n kaffe der ikke er rigtig god. Så min favorit, bliver valgt med hjertet, nemlig økologi og fairtrade

Grower´s cup, coffee brewer, kaffebryggeren

Te! Det kan vel ikke være så svært, men pigerne her i huset, syntes om dem alle sammen, mere eller mindre. Her drikkes mest urtete og derfor fik , de sorte téer, måske betegnelsen ikke så god, men nu drikkes der heller ikke te med mælk i, så eftersmagen var lidt bitter.

Nu syntes jeg måske artiklen, begynder at få karakter, af reklame, men det er jo svært at undgå, når produkterne vi tester, simpelthen lige falder i vores smag. så det må være lidt op til jer selv at vurdere og prøve jer frem når i skal prøve en Grower´s cup.

Grower´s cup, coffee brewer, kaffebryggeren

Har du lyst til at lære mere om disse lækkerier, så besøg hjemmesiden Growerscup.dk