Udvalget af stole er stort, hvad skal man vælge

teltcamping teltcampist telt camping campister naturen telt-camping telt camping outwell telte køkkenbord bord stole soveposer liggeunderlag træf lejr teltvalg

Wecamp Vega stol

Løsningen, for os,  blev 2 forskellige stole.
En til "spisestol" og en anden til at slænge sig i.
Det gjorde det lige pludselig lidt lettere.

Kig ind til din lokale campingforhandler eller søg på nettet. Der er uanede muligheder fra strandstole til lænestole

Sidder vi godt

Skrevet af: Poul Harkjær

Når vi er på camping, er det vigtigt at sidde godt. Der findes et meget stort udvalg af stole til alle mulige forhold.Vi har haft forskellige stole med på camping.Nogle modeller passer bedst til brug med campingvogn og fortelt, da de fylder meget når der skal pakkes sammen.

Derfor er teltcampister ofte interesserede i det der kaldes foldestole. De kan pakkes sammen så de fylder næsten ingenting, og så vejer de ikke så meget.

Men kvaliteten på foldestolene er meget forskellig. Vi havde et par billige stole med på ferie sidste år (pris kr. 169.00) Men allerede efter 14 dages ferie, måtte vi returnere dem, de skred i stoffet. Vi har så været på kig efter de optimale stole, med en god siddekomfort når man sidder ved bordet og spiser og når man sidder bagefter og "flader ud" Målet var at finde foldestole, som havde de samme egenskaber som vores 15 år gamle Lalleman stole. Vi har prøvesiddet stole på messer og hos campingforhandlere uden at finde det rigtige produkt.

 

Outwell Goya

September2013

Outwell Goya stol

Af en eller anden årsag :-) har vi altså hang til Outwell produkterne, så det blev der vi begyndte at kigge.

Valget faldt på Model Goya. Den har en god siddekomfort og fylder ikke meget når den er klappet sammen. Stolen kan bruges både ved bordet, og man kan altså også godt slænge sig lidt i den

Outwell comfort chair

Outwell comfort chair

Så skulle vi have fundet slængestolen. en del af Outwell freaksene roste Comfort chair som værende en super dejlig stol. Vi var lidt skeptiske, en lav rund stol som så ud til at fylde meget.

Outwell comfort chair

Men indrømmet, vi blev klogere. Denne smarte stol, fylder næsten intet når den er klappet sammen og det er bare et snuptag at åbne og lukke den. Og så sidder man rigtig godt i den.

Outwell Olivia stole

Juni 2014

Nye stole igen

Vi var rigtig glade for vores Goya stole, men der sker jo hele tiden en udvikling. Den nye Olivia stol fra Outwell, lader til at være det nærmeste man kommer en campingstol, som har en god pakke størrelse. Siddekomforten er fin. Ryggen kan stilles i flere positioner. så her er en stol der passer både til bordet og til at slænge sig i. (men vi beholder nu vores Comfort stole)

Stolen er lidt smallere end Goya stolen. Det giver bedre plads ved bordet. Desuden har  stolen en højere ryg, hvilket er behageligt når der skal slappes af.

Stolen er lavet i stål, vægten er 5,9 kg. og sammen pakket fylder den 27 x 28 x 94 cm

Outwell Fountain hill

Marts 2014

Fountain Hill stolen

Vi har bedt et par garvede
telt-campist, bedømme stolen

 

Klik her for info