For sæsonen 2015, præsenterer Outwell igen et stort og sprudlende sortiment, med mange telt-varianter, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne telt campist. desuden ses et tilbehør/udstyrs program der er helt i top.

Men hvad nu når man syntes man har det meste, og ikke skifter ud hvert år! Jeg har kigget lidt på nogle af de nyheder, jeg kunne få lyst at investere i. Men husk der er meget mere udstyr på Outwells hjemmeside
 

Mange af telt modellerne, er fra i år, blevet udstyret med et frontsejl / solsejl til montering på teltet. Absolut et stort plus.
Det gør front åbningen meget mere brugbar, du er ikke nødt til at lukke ned, hvis der kommer en byge, men har stadig en tør indgang

 

 

 

 

 

 

Gulvtæppe er simpelthen et must, for den kræsne telt campist. Jeg ved ikke rigtig hvordan vi før har kunnet tage på telt tur uden gulvtæppe.

Til 2015 sortimentet, kan du vælge mellem 3 varianter. Selvfølgelig det kendte polyester tæppe, dejlig behageligt, og nemt at rengøre

En af de nye gulvtæpper, tror jeg svarer til de første tæppe modeller, som var meget bløde og behagligt at gå på ikke mindst om sommeren med bare tæer.

Det sidste gulvtæppe er for mig at se, ikke mindre end et mesterstykke! Det kendte tæppe øverst, med blød fleece, derunder et skum lag og til sidst det vandtætte lag, lamineret sammen til et unikt telt gulvtæppe

Det må være et must, for os der camperer både tidligt og sent på sæsonen.

 

 

 

 

 

 

 

 

En ting vi kan huske fra vores tid med campingvogn, var den lækre fornemmelse af gulvvarmen under siddegruppen. Efter en tur udenfor i vinterlandskabet, komme tilbage til vognen, smide sko og strømper og sidde med bare fødder på et lunt gulv. Hvad kan man så forlange mere.

Nu har Outwell gjort endnu et mesterværk, nemlig tæpper med elektrisk gulvvarme som du kan bruge i teltet. tæppet bliver omkring 40% varmt og er nok til at holde dine fødder dejlig varme.

Så kom ikke og sig teltcamping kun er en sommer fornøjelse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sidste år nåede vi vist at købe nye stole to gange, først Goya stolen, med god siddekomfort, men jeg syntes den manglede en lås, til at holde stolen i position, den klappede sammen, nå man forsøgte at løfte den. Så kom der en super nyhed, nemlig Olivia stolen. En super god stol, som desværre er gået ud af sortimentet.

Sevillastolen, lever ikke helt op til de to først nævnte stole, tror jeg, men den ser ud til at have en god siddekomfort og hurtig at slå op og pakke sammen, så det skal nok blive en bestseller til letcampisterne.

Tror nu ikke vi skifter Oliviastolen ud i år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

outwell transportabel toilet

En nyhed er også det transportable toliet, i 2 modeller.
Tror nu nok vi holder til gå turen op på pladsens toilet.

Men ingen tvivl om det kan være en behagelighed, ikke mindst for børnefamilien
 

outwell gulvtæpper outwell gulvtæpper outwell gulvtæppe med varme

Nu er vi begyndt at samle og bruge produkter fra Outwell Collaps serie, så det bliver altså næsten umuligt, at undvære denne klap sammen kop. Frisk grøn farve, der passer til det vi allerede har i køkkentasken

 

 

Sevilla stol Outwell grill

Den lille nye camping grill / bålsted er altså ikke dårlig
Cervon grillen, fylder ikke meget pakket sammen, og grill pladen kan stilles i 4 forskellige højder

Jeg er altså ikke ansat, eller på reklame kontoen hos Outwell, men den er altså smart

 

Husk du kan se mange flere spændende nyheder på Outwells hjemmeside

Lad os så komme igang med den der camping sæson 2015....... Vi ses derude