På sensommertræf med Danske Outwell Entusiaster (DOE)

Vi gør det igen.................. Skal du med?

 

5. - 7. September 2014 vi gentager successen med et sensommertræf. Du kan stadig nå at melde dig til træffet, lige som 30 andre familier i telt allerede har gjort.

Meld dig ind i Outwell Camping Club Denmark og kom med i danmarks bedste facebook fælleskab. ....Det er ganske gratis

 

Læs om sidste års træf herunder......................

Weekenden d. 6-8. September var vi på camping med en flok telt entusiaster.

Stedet var FDF center Sletten. Vejret og stemningen var helt i top

 

 

 

Der var flere teltmodeller på pladsen, men det var tydeligt at model Nevada M var i flertal. Ikke mindre en 6 af de 14 telt var af denne model. Flest i farven Mocca, men en enkelt blå Nevada havde også sneget sig ind.

Vi bor også i et Nevada, og syntes at den har en rigtig god størrelse til weekend - ture med familien. der er plads til fem personer, i 2 sovekabiner og god plads til at sidde og hygge os, selvom vejret skulle blive til inde aktiviteter. Vi er godt nok kun 2, men kan godt lide at have plads til alt udstyret

Her over ser i et Montana 6 et lidt større telt, med plads til 6 personer. Teltet har stålstænger, som giver lidt mere oprette sider end tunnelteltet med fiberstængerne, som f.eks. Nevada M.

Bagved med de mørke ruder, står et Polycotton telt. Polycotton er som navnet siger en blanding af polyester og bomuld. det er et kraftigere telt, med en rigtig god inde komfort. I sær hvis du rejser ned i varmen. Polycotton har en bedre åndbarhed end ren polyester, hvilket gør at du får et køligere indeklima.

 

 

Her til højre ser i lejrens eneste ikke Outwell telt. Men da der er et meget tæt familieskab til Easy camp, syntes vi det var rigtigt sjovt med sådan et besøg. I øvrigt ny indkøbt som teenager telt, til en norsk jente.

2 familier fra Norge, havde taget turen til Danmark og deltog i vores træf. Så Easy camp teltet er allerede eksporteret til Norge

Vi mødtes i løbet af fredagen og satte vores telte op. 14 telte i alt, plus et par pavilloner.

Familier med store og små børn, Nogle hvor børnene var flyttet hjemmefra, nogle i "store" biler med tagboks, bagboks trailere osv. Nogle i tætpakkede små biler og så lige et enkelt par på cykel.

Ja det var måske en lidt stor cykel. En Goldwing med trailer.

Herover 2 polycotton telte. Bagerst et Concorde M, med front extension.
foran står der et  Bearlake som udover front extension, også har monteret side extension
.

 

 

Men hov hvad er det! Er det ikke et Outwell træf?

Der blev hygget og leget af børn og voksne, og de seje tog lige turen op til Himmelbjerget for at nyde udsigten. En lille tur i meget bakket terræn, på 7,4 km.

Søndag sidst på eftermiddagen, forsvandt vi ud til alle hjørner af Jylland Og nogle til Norge, med en forvisning om at det absolut ikke er sidste gang vi mødes.

Outwell teltene skaber rammerne, men det er os der skaber indholdet.

Håber at se mange flere til træffet i Pinsen 2014, den oplevelse kan vi godt unde jer.

Tak for denne gang