Der findes et bord til hvert formål

Bord til at spise ved, bord til kogebluset,bord med lukkede skabe under. Hvor mange borde I vil medbringe afhænger jo nok af telt størrelse og alt tilbehøret.

Vi tester Brunner letvægts borde - se mere her  Brunner lamelbord

teltcamping teltcampist telt camping campister naturen telt-camping telt camping outwell telte køkkenbord bord stole soveposer liggeunderlag træf lejr teltvalg Let køkkenbord Outwell Vancouver bord
Brunner NG 4

Køkkenbord

Køkkenborde er mange ting. her et eksempel på et avanceret bord med næsten alt i udstyr.

Bordet kan ikke umiddelbart købes i Danmark, men prøv at se på denne adresse.
http://www.amazon.com/gp/product

Vores køkkenbord, er uden plads til vaskebalje. Vi syntes det er mere praktisk at tage opvasken med op i Campingpladsens køkken, frem for at vaske op ved teltet. Til gengæld er der plads til campingblus, og i rummet nedenunder gemmer vi potter og pander, og de ting som vi oftest har brug for, såsom kaffe og filtre. Vi har eftermonteret en pose, med plads til køkkenredskaber.
Home made, påsat med velcro

Outwell Regina bord (nu med bambus bordplade)

 

Regina køkkenbordet er et udemærket bord, men der er ikke meget arbejdsplads, når først gasblusset er stillet op. Derfor har vi valgt at købe et lidt større bord. Nemlig Outwell Vancouver bordet. med et sidebord og en sideklap, som hurtig kan klappes op og i, alt efter behov. Læs mere og Outwell Vancouver her.

Spiseborde

Vores nye spisebord er et Brunner NG 4. Et rigtig godt lamelbord. Med sin faste ramme, er det et bord der står solidt og stabilt.
Bordet er udstyret med en stilleskrue på det ene ben, så man let kan niveau regulere bordet.
Under bordet er et stort kraftigt net, med plads til køkkenrulle, blade og brochure. Nettet er placeret, så det ikke generer når man sidder ved bordet

læs mere om bordet her Brunner lamelbord