Verdens letteste sovepose – igen

 

 

 

 

 

 

Verdens letteste sovepose – igen


Nordisk Company A/S - 04/09-2013

Dunspecialisten Yeti fejrer i år sit 30 års jubilæum med flere banebrydende nyheder. Yeti har netop løftet sløret for verdens letteste sovepose, der med sine blot 280 gram slår Yetis egen rekord.

Vægt og pakstørrelse betyder alt for den kræsne outdoorentusiast. Derfor har Yeti udviklet Fever Zero, en ultralet sovepose, der blot vejer 280 gram. Yeti, der er kendt for sine eksklusive og lette dunsoveposer, overgår dermed sin egen tidligere rekord, der var 320 gram. Fever Zero kan pakkes sammen til blot 11x18 centimeter, og fylder og vejer dermed ikke mere i rygsækken end en lille sandwich.

Outdoor INDUSTRY AWARD 2013
Den ultralette sovepose Fever Zero har fået den prestigefyldte Outdoor INDUSTRY AWARD 2013 på den europæiske branchemesse OutDoor 2013 med begrundelsen ”særdeles innovativt design og produktkvalitet over gennemsnittet”.

Hemmeligheden ligger i stoffet
Hemmeligheden bag Fever Zeros enestående lave vægt er den såkaldte Next to Nothing Technology 2.0: En ultralet, ripstop nylonmetervare, der vejer blot 20 gram pr. kvadratmeter. Selvom stoffet er stærkt og vandafvisende er det den letteste duntætte metervare på markedet. Tråden er på tykkelse med en 1/20 af et menneskehår, og vævemetoden er så avanceret, at den eksklusive metervare kun kan fremstilles på én fabrik, der har hjemme i Japan.

Etisk mærkning af dun
Det lette stof kombineres med dunfyldet Crystal Down, der er ekstra fine gåsedun fra europæiske gæs, der med et dunfyld på 95/5 og en fyldevne på 900+ cuin giver en høj isolering på trods af den lave vægt. Crystal Down er desuden omfattet af Yeti’s egen unikke mærkningsordning, der gør dunene sporbare.

30 år som dunspecialist
I 2013 fejrer Yeti sit 30 års jubilæum. De første dunsoveposer blev fremstillet i 1983, og siden da er Yeti blevet det foretrukne mærke for kræsne outdoorentusiaster. Gennem årene har Yeti styrket sin ekspertise i dunkvalitet og eksklusive outdoorprodukter. Yetis soveposer bliver stadig produceret i Görlitz i Tyskland, hvor dunene bliver fyldt i ved håndkraft af dedikerede dunspecialister med mange års erfaring i at skabe eksklusive outdoorprodukter.
 
http://nordisk.eu

Pressekontakt
CEO Erik Møller
23327161
E-mailNordisk Company A/S
Papirfabrikken 74
8600 Silkeborg
Danmark

 

Kommer på markedet 2014